profit.bgфото: © PixabayАмериканския президент Доланд Тръмп е щедър на предизборни обещания.Той заяви,

...
profit.bgфото: © PixabayАмериканския президент Доланд Тръмп е щедър на предизборни обещания.Той заяви,
Коментари Харесай

Тръмп: Ще пратя жена на Луната, а американският флаг ще се вее на Марс

profit.bg

фото: 

© Pixabay

Американския президент Доланд Тръмп е великодушен на предизборни обещания.

Той съобщи, че ще изпрати жена-астронавт на Луната, а Щатите ще са първата нация, която ще издигне флага си на Марс.

Администрацията на президента възобнови лунната стратегия на страната под името Артемис (Артемида) през 2019 година

 

Един от акцентите в нея е завръщане на непрекъснатото наличие на хора на Луната, което е част от задачата да се изпратят управляеми задачи на Марс.

В рамките на новата лунна стратегия НАСА работи върху основаването на окололунна станция Gateway, от която хората да летят до Луната и назад.

Програмата ще бъде осъществена както във взаимоотношение с комерсиалните сътрудници на страната, по този начин и посредством интернационално взаимоотношение.

От щатската галактическа организация възнамеряват човек още веднъж да стъпи на Луната през 2024 година като част от третия стадий от лунната стратегия, наименуван Артемис 3.

Аполо 11 е първият пилотиран галактически транспортен съд от програмата Аполо на НАСА, чийто екипаж доближава и каца на Луната. Корабът излетява на 16 юли 1969 година от галактическия център Кейп Кенеди Флорида с екипаж Нийл Армстронг, Майкъл Колинс и Едуин Олдрин.

На 20 юли 1969 година спускаемият уред Ийгъл сполучливо каца на Луната. Нийл Армстронг е първият човек в историята, стъпил на спътника на Земята

Доналд Тръмп публично одобри номинацията на Републиканската партия за кандидат-президент нощес. Той съобщи, че изборите на 3 ноември са най-важните в историята на Съединени американски щати.

" Тези избори ще решат дали ще спасим американската мечка или ще позволим един социалистически дневен ред да унищожи скъпата ни народна власт ", съобщи Тръмп.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР